Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2012

TOYΣ ΑΛΕΥΡΩΣΑΝ...

Στη φωτο ο δήμαρχος Καλαμάτας Π. Νίκας ξεσκονίζεται μετά το αλεύρωμα

Μια δημοτική υπάλληλος που πέταξε αλεύρι στους επίσημους κατά τη λιτανεία της εικόνας της Παναγίας της Υπαπαντής, στην αρχή της Αριστομένους, συνελήφθη στη γιορτή της πολιούχου της Καλαμάτας. Στη λιτανεία υπήρξαν αποδοκιμασίες, χλιαρές, στις οδούς Υπαπαντής και Φαρών, όπου μεμονωμένα άτομα φώναξαν ’’κλέφτες’´ ή ζήτησαν από τους βουλευτές ’’να φύγουν και να γκρεμοτσακιστούν’’. Για πρώτη φορά, σε δημόσια εκδήλωση - σε λιτανεία εικόνας μάλιστα, ήταν τόσα αυστηρά τα μέτρα ασφαλείας, καθώς άνδρες της Ασφάλειας και αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, ακολούθησαν τη λιτανεία, δεξιά και αριστερά από τους επίσημους, για να προλάβουν εκδηλώσεις αντίδρασης.
Στην ομιλία του, με την ολοκλήρωση της λιτανείας, μπροστά στο ναό της Υπαπαντής, ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος έστειλε μήνυμα στους ξένους παράγοντες πως ο ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλο και κάλεσε τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης – υφυπουργό Εθνικής Αμυνας Γιώργο Γεωργίου να το μεταφέρει και στην κυβέρνηση.

Το μεσημέρι της Παρασκευής θα δικαστεί στο Αυτόφωρο η γυναίκα – δημοτική υπάλληλος, που πέταξε αλεύρι κατά των πολιτικών στη λιτανεία της εικόνας της Υπαπαντής, σήμερα, στη γιορτή της πολιούχου της Καλαμάτας. Η γυναίκα που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου