Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2011

Διόδια... 25.1.2011

Στελέχη του ΠΑΜΕ από τη Μεσσηνία, έχουν ανοίξει από τις 7.00 το πρωί τα διόδια στο σταθμό γέφυρα Μάναρη (Ασέα) στον αυτοκινητόδρομο Τρίπολη - Καλαμάτα και οι διερχόμενοι οδηγοί περνούν χωρίς να πληρώνουν.

Το στέλεχος του ΠΑΜΕ Μεσσηνίας Γιάννης Γιάνναρος, μας δήλωσε ότι θα μείνουν στο σημείο μέχρι τις 10.00 το βράδυ κι εξήγησε ότι, «η κινητοποίηση αυτή είναι η δική μας απάντηση στις αυξήσεις που έκαναν από τα μεσάνυχτα. Διεκδικούμε την πλήρη κατάργηση των διοδίων και των συμβάσεων παραχώρησης που επιβάλουν χαράτσι στους οδηγούς.

Η κατάσταση είναι τραγική από την Καλαμάτα ως την Αθήνα, μαζί με την Αττική οδό πληρώνουμε 24 ευρώ διόδια, δηλαδή όσο ένα μεροκάματο». Ο κ. Γιάνναρος πρόσθεσε, «σήμερα στέλνουμε το μήνυμα. Θα συνεχίσουμε πιο δυναμικές κινητοποιήσεις και το επόμενο διάστημα θα κλιμακώσουμε τον αγώνα».

Από τις 2:30 το μεσημέρι στελέχη του ΠΑΜΕ Αρκαδίας και Λακωνίας θα ανοίξουν τα διόδια στο σταθμό της Νεστάνης και το απόγευμα στελέχη από Αργολίδα και Κορινθία θα ανοίξουν ως το βράδυ τους σταθμούς διοδίων σε Σπαθοβούνι και Ισθμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου